D’r Prins…..

 

Mayk is nog niet zolang geleden (pas 19 jaar!) op 29 augustus 2000 geboren in Heerlen. Mayk woont samen met zijn zusje Selena (voormalig bloemenmeisje) bij zijn ouders op de Heerlerbaan. In de Tarwehof om precies te zijn. Mayk is weliswaar geboren in Heerlen maar hij is, zoals men dat spreekwoordelijk zegt, getogen op de Heerlerbaan.

 

Mayk valt te omschrijven als een duizendpoot…..Hij werkt op dit moment op 3 plaatsen (Mondo Verde in Landgraaf, hij werkt bij Kinderstad Heerlen, is ook nog eens steward bij Roda en oh ja…daarnaast werkt hij ook nog in de Caumerbron. Het maakt het alleen maar mooier dat hij de Caumerbron voor dit seizoen “ZIJN” narretempel mag noemen. En als we dan denken dat Mayk het druk heeft…..nee hoor… er kan nog meer bij. Hij volgt naast dit alles ook nog een opleiding Handhaving Toezicht Veiligheid Politie op het Vista college.  

 

Naast al dat werken en opleiding volgen heeft Mayk nog tijd over voor zijn hobby’s. En dat zijn er ook wel een paar…..Hij doet aan Karate bij Budosport in Heerlen, let op ! Deze jongen heeft de zwarte band! Daarnaast (je zou bijna zeggen…kan dat nog??) is hij ook nog trainer bij RKHBS en traint hij daar de JO-14.

 

Carnaval vieren zit bij Mayk al van kinds af aan in het bloed. Hij is al vanaf zijn negende levensjaar lid van de Stichting Jeugdcarnaval Heerlerbaan. Hij is eerst toegetreden tot de raad van 11 en hij werkt nu als jeugdvrijwilliger. Sinds 2015 is Mayk ook lid van de carnavalsgroep “Ummer der Bei”.

 

Hij zal het seizoen 2019 – 2020, samen met zijn adjudant Selena en C.V. de Soeplummele, de carnaval voorgaan. Vanaf het moment dat hij carnaval vierde was het zijn grootste wens om Prins te worden van de Heerlerbaan. Nu deze wens werkelijkheid is geworden wil hij er natuurlijk een geweldig feest van maken en dat doen we dan ook onder het motto:

“ROEËD, GEËL EN GREUN  IS WAT OS VERBINGE DEED... ES VRUNG VA DE VASTELOAVEND ZÖRGE VIER DAT NIEËMES ALLING SJTEED!”

 

Prins Mayk I

3 moal kreftig ALAAF!!!

 

  Prins Mayk I
Laatste update: 17-11-2019