D’r Prins…..

Kevin is een klein tijdje geleden (31 jaar) op 7 mei 1987 geboren in het ziekenhuis in Heerlen. De eerste 2 jaar van zijn leven hebben zich afgespeeld rondom het Aarveld, waar zijn ouders toen woonden. Vanaf zijn tweede levensjaar woonde hij op de Palestinastraat en in 1992 kwam zijn zusje Shannon ter wereld. Het gezin was nu compleet.

 

Carnaval vieren zit Kevin in het bloed en dat doet hij dus ook al van jongs af aan. Hij werd al als kleine jongen door zijn ouders meegenomen naar de Caumerbron. Daar werd de carnaval hem bijna letterlijk met de paplepel ingegoten. Toen hij in groep 7 van de basisschool zat, is hij ik lid geworden van de raad van 11 van de Stichting Jeugdcarnaval. Dat heeft hij  2 jaar met veel plezier gedaan. Zoals dat gebruikelijk is als je naar het voortgezet onderwijs gaat, ontgroei je de “jeugd” in het carnaval… en dan ben je eigenlijk “te oud” om nog in aanmerking te komen voor de raad van 11.

 

Bij Kevin liep dat anders....door de enorme jeugdige uitstraling die hij had (en nog heeft;-) werd hij gebeld en gevraagd of hij er nog een jaartje aan vast kon plakken. Eigenlijk “te oud” maar gezien die uitstraling….en natuurlijk het feit dat Kevin enorm genoten had van zijn 2 jaren als lid van de raad van 11, plakte hij er nog een jaartje aan vast. “Alea iacta est”……de teerling is geworpen……Hij wist het toen zeker...ik wordt ook

ooit Prins van de Heerlerbaan!

 

Als tiener is Kevin ook lid geweest van Prinses Marijke waar hij fanatiek meespeelde met de rest van de jeugd.  En zoals dat gaat als je ouder wordt, was het het steeds moeilijker om studie, werk en Prinses Marijke te combineren en moest Kevin helaas stoppen met muziek maken. Nu is hij een groot fan van de Formule 1 en in het bijzonder natuurlijk Max Verstappen, speelt hij zelf de races mee in zijn playseat en heeft hij sinds 2015 geen enkele race meer gemist! Soms kom je m ook tegen op het circuit van Spa;-)

 

Kevin werkt sinds 2010 bij Medtronic. Een medisch bedrijf dat koploper in haar sector. Kevin kreeg rond die tijd ook weer het idee zijn muzikale kwaliteiten weer te gaan inzetten voor Prinses Marijke. Doordat hij voor zijn werk veel naar het buitenland af moest reizen kon hij dat in 2016 niet meer combineren en moest hij (helaas) weer stoppen…..werk gaat immers voor.

In 2013 kreeg hij de kans om lid te worden van C.V. de Soeplummele en na het gebruikelijk “proefjaar” werd Kevin welkom geheten als lid van de raad van 11 van onze vereniging.

 

Sinds juli 2016 heeft hij de liefde  gevonden in Monika Secic en met veel liefde delen zij hun leven en steunt zij hem door dik en dun. Samen met Kevin gaan ze zijn droomwens, die nu werkelijkheid is geworden, invullen. Kevin had natuurlijk graag gehad dat zijn moeder dit mocht meemaken. Zij is helaas veel te vroeg heengegaan. Zeker voor Kevin, Shannon en Monika maar ook voor ons. Wij kenden haar als een zeer sympathieke en enthousiaste vrouw die we ook bij Prinses Marijke zijn gaan missen! Zij zal de carnaval boven vieren en wij weten zeker dat ze voorop loopt!

 

Nu zijn droom werkelijkheid is geworden wil hij met iedereen een geweldig feest er van maken en dat doet hij onder het motto:

 

“EEN LACH EN EEN TRAAN, EEN PRINS IN MAILLOT,

NU IS HET TIJD VOOR FEESTEN EN CARNAVAL, DUS ZEG IK .....HERE WE GO!!!!!”

  Prins Kevin I
Laatste update: 07-12-2018