Informasie uëver het steune va
C.V. De Soeplummele

C.V. De Soeplummele is sinds 1962 de Prinsenvereniging van de Heerlerbaan. Als Prinsenvereniging roepen wij sinds 1962 elk jaar een nieuwe prins uit. Ons ledental is nu flink groeiende en het de vereniging heeft op dit moment meer dan een voltallige raad van elf en een prinsengarde. Dit is natuurlijk goed nieuws maar we willen meer.....

 

We willen ook die mensen, die C.V. De Soeplummele een warm hart toedragen maar niet meteen zo’n zwart pak aan willen trekken, in staat stellen ons te steunen. Een steun die we goed kunnen gebruiken en waar we op voorhand al dankbaar voor zijn.

 

Wat mag u dan van ons verwachten?

Iedereen die ons steunt komt, indien hij/zij dat wil, met vermelding op onze website. Uw steun zal geheel ten goede komen van ons 55 jarig jubileum, dat over 5 jaar in 2017 zal zijn. Dit jubileumjaar willen wij, samen met de overige verenigingen, groots gaan aanpakken. We hebben inmiddels onze gardisten in een nieuw jasje (en broekje) gestoken. Laat ik u vertellen: Deze kwalitatief goede garde uniformen waren niet goedkoop!

 

Wat kost het u?

Tsja, u steunt natuurlijk een carnavalsvereniging en dat kost u, let wel, € 11,11 per jaar!! U mag natuurlijk meer geven maar dat is niet verplicht. Het zou wel zeer welkom zijn.

 

Hoe dan?

Vul een kort formulier in (zie link) en wij zullen dan snel contact met u opnemen.

Op het formulier is ook genoeg ruimte om eventuele vragen te stellen.